1. De recepten op het kookparadijs.nl zijn een verzameling van zowel eigen, mondeling doorgegeven recepten als op papier verschenen recepten en online gepubliceerde recepten. Doordat de recepten door de bezoekers van het kookparadijs.nl zelf kunnen worden toegevoegd heeft de redactie geen enkele controle over de oorsprong van de recepten.
  Indien u een recept vindt, dat uw eigendom is, of dat door u gepubliceerd werd, hetzij in een tijdschrift, krant, (etc.), of op een website, aarzel dan niet ons te contacteren op info@hetkookparadijs.nl en om uw mening te staven (door middel van een in gescand document of een URL). Wij kunnen dan op uw verzoek
  a) in een voetnoot de oorsprong van het recept vermelden,
  b) een link leggen naar uw website of
  c) het recept verwijderen.
 2. Om de reden in punt 1 aangegeven kan het kookparadijs.nl ook de kwaliteit en slagingskansen van de recepten niet garanderen. Indien u klachten heeft na het bereiden van een van de op het kookparadijs.nl verschenen recepten, aarzel dan niet ons te contacteren op info@hetkookparadijs.nl. In het geval wij meerdere klachten krijgen over een bepaald recept, en wij na het recept zelf te hebben bereid, ook niet tot het gewenste resultaat komen, zullen wij
  a) het recept indien nodig aanpassen opdat de slagingskans zou vergroten of
  b) het recept van de website verwijderen.
 3. De bereidingstijd aangegeven bij de recepten is een schatting en is onderhevig aan verschillende factoren. Moest u ondervinden dat een van de aangegeven bereidingstijden te ver naast de werkelijke bereidingstijd zit, aarzel dan niet om ons dit door te geven. In het geval wij meerdere klachten krijgen voor hetzelfde recept zullen wij de bereidingstijd aanpassen.
 4. Als gebruiker kunt u indien u dit wenst kunt u ons vragen om uw persoonlijk profiel volledig te verwijderen uit ons bestand. Wij zullen uw gegevens niet misbruiken.
 5. het kookparadijs.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt in de advertenties op de website. Ook is het kookparadijs.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertentie zelf. Indien u vindt dat de inhoud aanstootgevend, misleidend of incorrect is, kunt u ons dit melden. Na onderzoek zullen wij de desbetreffende advertentie al dan niet van de website verwijderen.
 6. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 7. Voor alle andere vragen, opmerkingen en andere dingen, kunt u ons altijd contacteren op info@hetkookparadijs.nl.
  Wij verplichten ons er toe uw email met de nodige aandacht te lezen en indien nodig te beantwoorden.
 8. het kookparadijs.nl behoudt zich het recht voor deze disclaimer zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. U heeft daarom als bezoeker de plicht om bij elk bezoek aan de website deze disclaimer na te lezen.
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar