Harry CandelRecipesFavoritesRoquefort Créme Brûlée Met SauternesTotale tijd3 uur10 Ingredients0Servische witte bonensoep (Maaltijd soep)Totale tijd3 uur 30 minuten26 Ingredients0AppelmoesTotale tijd45 minuten7 Ingredients0Soto AjamTotale tijd4 uur 10 minuten24 Ingredients0Ajam Opor (Indische kip met santen)Totale tijd1 uur 40 minuten26 Ingredients0Aardbeien bavarois, crumble van bitterkoekjes en speculaas met aardbeien saus en stukken verse aardbeien. (takje mint)Totale tijd1 uur13 Ingredients0KimchiTotale tijd40 minuten14 Ingredients0Chocoladetaartje met verse bramenTotale tijd45 minuten24 Ingredients0Stroganoff sausTotale tijd40 minuten21 Ingredients2Gegrilde kalfsentrecote met basilicum/koriander pesto en hartige tuille met cantharellen en zwezerikTotale tijd2 uur 45 minuten25 Ingredients0Beurre Café de Paris (Café de Paris boter)Totale tijd1 dag 30 minuten28 Ingredients0Kippen bouillon van soepkip en karkassen (zonder bouillonblokjes!)Totale tijd5 uur16 Ingredients0Zelfgemaakte ragout van Kip, diversen soorten Bospadenstoelen geparfumeerd met truffel tapenadeTotale tijd1 uur 50 minuten32 Ingredients0RunderfondTotale tijd13 uur10 Ingredients2Geweckte Reine Claude VertesTotale tijd2 uur8 Ingredients0Spiraal van gerookte impala ham en eendenlever met gewekte reine claude vertes en pancettaTotale tijd4 uur18 Ingredients0
Aardbeien bavarois, crumble van bitterkoekjes en speculaas met aardbeien saus en stukken verse aardbeien. (takje mint)Totale tijd1 uur13 Ingredients0
Gegrilde kalfsentrecote met basilicum/koriander pesto en hartige tuille met cantharellen en zwezerikTotale tijd2 uur 45 minuten25 Ingredients0
Zelfgemaakte ragout van Kip, diversen soorten Bospadenstoelen geparfumeerd met truffel tapenadeTotale tijd1 uur 50 minuten32 Ingredients0
Spiraal van gerookte impala ham en eendenlever met gewekte reine claude vertes en pancettaTotale tijd4 uur18 Ingredients0