Onze Recepten – Our Recipes

Hier vindt u een collectie van onze gerechten, er komt een pagina waar u de recepten kunt vinden uitzoeken en printen.

Here you will find a collection of our dishes, there will be a page where you can select and print the recipes.

Populaire Categorieën – Trending Categories

Desserts

Sea Food

Vegan

Bread

Nieuw – New

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Populair – Popular

Zelfgemaakte ragout van Kip, diversen soorten Bospadenstoelen geparfumeerd met truffel tapenade

Zelfgemaakte ragout van Kip, diversen soorten Bospadenstoelen geparfumeerd met truffel tapenade

Je kunt natuurlijk ragout kopen in de winkel in blik, maar dat is niet zo lekker als wanneer je het zelf maak voordeel is ook dat je extra dingen kunt toe voegen naar eigen smaak.
Zo als dit recept, mijn vrouw, kinderen en klein kinderen zijn er dol op. Ze vragen daarom regel matig aan me Papa kan je die lekkere ragout maken voor ons. 🙂

Je kan natuurlijk ragout bakjes kopen, maar ik maak ze zelf (kan ik ze groter maken 🙂 ) De Kippen bouillon maak ik ook zelf. (eventueel kunt u het kopen in een winkel) Recept staat hier https://hetkookparadijs.nl/recipes/kippen-bouillon-van-soepkip-en-karkassen-zonder-bouillonblokjes/

En dan komen ze met de lege pannen als het klaar is, maar ik vindt het heerlijk om te doen voor ze, en dan om die lach op hun gezichten te zien. (Wij eten het allemaal als hoofd gerecht)

Runderfond

Runderfond

Zelf fond maken is een leuk en dankbaar klusje. Runderfond is de perfecte basis voor lekker stoofvlees of heerlijke soepen en sauzen. Natuurlijk smaakt deze zelfgemaakte fond ook nog eens vele malen beter dan de fond die je kant en klaar in een pot koopt.

Het leuke er van is dat ik dit recept nog heb geleerd een jaartje of 50 geleden in het oude Kurhaus onder leiding van Chef-kok Heering.

Ik het recept wel aan gepast naar deze tijd toe, ik gebruik geen knoflook en tomaten pure wil hem zo helder mogelijk houden en de smaakstoffen kan je toe voegen in de saus die je wilt gaan maken. Komt alles beter tot zijn recht.

De klassiekers – The Classics

Macarons

Chocolate Cake

Breadsticks

Roated Veggies

Orange Juice

Lemon Mousse

Tuna Crostini

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar